Wimbledon: Ο Μάρεϊ δέχθηκε πρόσκληση από την Μπάρτι για το μικτό διπλό του 2025

Newsroom
murray
Μία πρόσκληση για το μικτό διπλό του Wimbledon το 2025 δέχθηκε ο Άντι Μάρεϊ από την Άσλεϊ Μπάρτι, μιας και ο Βρετανός τενίστας δεν κατάφερε να αγωνιστεί ελέω της απόσυρσης της Ραντουκάνου.

Μετά τον αποκλεισμό του στο διπλό των αντρών και την αποχαιρετιστήρια τελετή στο κεντρικό court του Wimbledon, ο Άντι Μάρεϊ θα έπαιζε τουλάχιστον έναν ακόμη αγώνα στο μικτό διπλό με συμπαίκτρια τη Έμμα Ραντουκάνου.

Βέβαια, αυτό δεν συνέβη καθώς η κάτοχος του US Open το 2021 ένιωσε ενοχλήσεις στο χέρι με αποτέλεσμα ν' αποσυρθεί την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας του διπλού. Το γεγονός αυτό έβαλε σήμανε αυτόματα και το τέλος της αγωνιστικής παρουσίας του Άντι Μάρεϊ στα court του βρετανικού Grand Slam.

Επειδή αυτό το... τέλος στην διοργάνωση ήταν άδικο για τον Βρετανό πρώην Νο.1 τενίστα στον κόσμο, η Άσλεϊ Μπάρτι πήρε την πρωτοβουλία και τον προσκάλεσε να συμμετέχουν μαζί στο μικτό διπλό του Wimbledon της επόμενης χρονιάς.

Η πρώην παίκτρια τένις και Νο.1 στον κόσμο δήλωσε:

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον Άντι. Ήταν πάντα πολύ ευγενικός και του αξίζουν όλοι οι έπαινοι. Έχει κάνει τόσα πολλά για το τένις κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του. Ίσως δεχθεί την πρόσκλησή μου να παίξουμε μαζί στο διπλό την επόμενη χρονιά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα