Wimbledon: O Μεντβέντεφ υπέταξε τον Σίνερ σε ματς τεσσάρων ωρών

Newsroom
medvedev
Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του WImbledon και με νίκη στα πέντε σετ (3-2) σφράγισε το εισιτήριο για την 4άδα.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ ήταν ο μεγάλος νικητής στον προημιτελικό τεσσάρων ωρών κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ και με σκορ 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 6-2, 6-3 έγινε ο πρώτος αθλητής που παίρνει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του φετινού Wimbledon.

O Ρώσος τενίστας ήταν πολύ σταθερός καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, βάζοντας αρκετά δύσκολα στον Ιταλό Νο.1 του κόσμου. Ο Σίνερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στον προημιτελικό, επικρατώντας με 7-6(4) κάνοντας παράλληλα το 9x9 σε κερδισμένα tie-breaks. Ο Μεντβέντεφ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ και με 6-4 έκανε το 1-1.

 

Σε εκείνο το σημείο, ο Ιταλός αισθάνθηκε δυσφορία καλώντας εσπευσμένα ιατρικό time - out, το οποίο είχε διάρκεια αρκετών λεπτών, αναγκάζοντας τον Ρώσο να σηκωθεί και να κάνει ζέσταμα. Μετά από ένα εύλογο διάστημα η αναμέτρηση ξεκίνησε, με τους δύο παίκτες να είναι σταθεροί από το σερβίς τους. Το ματς οδηγήθηκε σε ακόμη ένα tie-break, όπου ο Ρώσος επικράτησε με σχετική άνεση (7-4), σταματώντας το σερί του Σίνερ.

Παρά το... σοκ της ανατροπής ο Ιταλός τενίστας πραγματοποίησε ηχηρή εμφάνιση στο τέταρτο σετ και σε 25 λεπτά (6-2) έφερε το ματς στα ίσα, στέλνοντας το σε decider. Εκεί, ο Μεντβέντεφ παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση και με ένα break στο τέταρτο game (3-1) έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο 9ο game ο φιναλίστ του φετινού Australian Open δεν έκανε λάθος από τη βασική γραμμή και με love game έδωσε τέλος στο σετ (6-3), πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στον ημιτελικό ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα παίξει κόντρα στον νικητή του προημιτελικού Αλκαράθ - Πολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα