Τζόκοβιτς: Ο λόγος που πανηγύρισε τις τελευταίες του νίκες παίζοντας βιολί (vid)

djokovic_violin
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξήγησε για ποιον λόγο πανηγύρισε τις τελευταίες του νίκες στο Wimbledon, κάνοντας πως παίζει βιολί...

Οι τελευταίες νίκες του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon συνοδεύτηκαν με έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό, στον οποίον δεν είχε συνηθίσει το κοινό του τένις ο Σέρβος τενίστας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάτοχος 24 Grand Slam, μετά τις νίκες του επί του Αλεξέι Ποπίριν και του Χόλγκερ Ρούνε, κατευθύνθηκε στο κέντρο του court και βάζοντας τη ρακέτα στον ώμο έκανε πως παίζει βιολί. Τον εν λόγω πανηγυρισμό ο Σέρβος τενίστας τον έκανε, βλέποντας το box, απ' όπου και προκύπτει ο όμορφος λόγος για τον οποίο έχει υιοθετήσει αυτό τον τρόπο για να πανηγυρίζει κάθε νίκη του.

Το ειρωνικό «Gooooodnight» του Tζόκοβιτς στο κοινό του Wimbledon (vid)

Όπως ανακάλυψε ο επτά φορές νικητής του Wimbledon, ο πανηγυρισμός αυτός είναι αφιερωμένος στην κόρη του, η οποία το τελευταίο εξάμηνο έχει ξεκινήσει μαθήματα βιολιού. «Η Τάρα μου παίζει βιολί εδώ και έξι μήνες και η συμφωνία μας ήταν να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο» ήταν τα λόγια του πρώην Νο.1 στον κόσμο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα