Wimbledon: Ασταμάτητη Παολίνι στα ημιτελικά

Newsroom
paolini_wimbledon
Στα ημιτελικά του Wimbledon προκρίθηκε η Τζαζμίν Παολίνι, επικρατώντας με 6-2, 6-1 της Έμμα Ναβάρο στη προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η Τζαζμίν Παολίνι χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά και παραχώρησε μόλις 3 games στην επιβλητική νίκη κόντρα στην Έμμα Ναβάρο με 6-2, 6-1 εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά του Wimbledon, για 1η φορά στην καριέρα της, ενώ αυτός θα είναι ο 2ος σερί major ημιτελικός για την Ιταλίδα μετά το Roland Garros τον περασμένο Ιούνιο.

Η Παολίνι δεν άφησε κανένα περιθώριο στη νευρική και αγχωμένη, Ναβάρο, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε πόντο πίσω από το δεύτερο service (0/10), με την Ιταλίδα να βρίσκει 5 break σε 6 προσπάθειες να έχει περίπου τους τριπλάσιους winners (19-6) και να παραχωρεί μόλις 8 πόντους πίσω από το service της.

Η Ναβάρο φάνηκε ανταγωνιστική στα πρώτα λεπτά του προημιτελικού, βρίσκοντας πρώτη break (2-1), όμως από εκείνο το σημείο και μετά η Παολίνι έκανε ό,τι ήθελε στο court. Με 5 σερί games έκλεισε το set με 6-2 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0, ενώ στο 2ο σκέλος του αγώνα η Ιταλίδα μετέτρεψε το 1-1 σε 6-1 με δύο break (3-1, 5-1), σφραγίζοντας τη νίκη και τη πρόκριση.

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς που νωρίτερα μέσα στην ημέρα κέρδισε την Λούλου Σαν με 5-7, 6-4, 6-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα