Wimbledon: Κυριάρχησε και επέστρεψε στα ημιτελικά η Ριμπάκινα

Newsroom
rynakina
Την επιστροφή της στα ημιτελικά του Wimbledon σφράγισε η Έλενα Ριμπάκινα, η οποία κυριάρχησε στον προημιτελικό κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα με 6-3, 6-2.

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon το 2022 πήρε σχετικά μία άνετη πρόκριση στον ημιτελικό του Wimbledon και με σκορ 6-3, 6-2 κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Σβιτολίνα να πραγματοποιεί break, αλλά η Ριμπάκινα πήρε άμεσα πίσω το break της Ουκρανίδας και δεν απειλήθηκε ξανά από την αντίπαλό της στο υπόλοιπο του αγώνα.

Η αθλήτρια από το Καζακστάν ολοκλήρωσε το ματς με 7 άσους (1 διπλό λάθος), 51% στο σερβίς της αλλά 85% κερδισμένους πόντους (22/26) πίσω από το πρώτο. Μάλιστα, είχε 28 winners έναντι 8 της Σβιτολίνα, κάνοντας παράλληλα και τέσσερα breaks.

Στον ημιτελικό η Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει την Κρεϊτσίκοβα, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Οσταπένκο επικρατώντας με 6-4, 7-6(4) στον άλλο προημιτελικό της ημέρας. Οι δύο παίκτριες θα... μονομαχήσουν για ένα εισιτήριο στον τελικό ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (13/7). Η δεύτερη φιναλίστ θα προκύψει από τον ημιτελικό ανάμεσα σε Παολίνι και Βέκιτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα