WTA Finals: Την Παρασκευή μαθαίνει αντιπάλους η Σάκκαρη

Newsroom
WTA Finals: Την Παρασκευή μαθαίνει αντιπάλους η Σάκκαρη
Η κλήρωση των ομίλων για το WTA Finals θα γίνει την Παρασκευή (28/10) με την Μαρία Σάκκαρη να συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σε μία εβδομάδα (31/10 ως 7/11) ξεκινά το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς στις γυναίκες, το WTA Finals, με την συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Ελληνίδα τενίστρια θα είναι παρούσα στο σημαντικότερο τουρνουά μετά τα slams και την Παρασκευή θα περιμένει να μάθει τις αντίπαλές της.
Οπως κάθε χρόνο, στον πρώτο γύρο οι 8 φιναλίστ θα χωριστούν σε 2 γκρουπ των τεσσάρων, όπου με βάση την βαθμολογία στο Race δεν μπορούν να είναι στο ίδιο γκρουπ το Νο1 με το Νο2, το Νο3 με το Νο4 κ.ο.κ.

Ετσι, οι τενίστριες θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ προκειμένου να μάθουν σε ποιον από τους δύο ομίλους θα παίξουν. Το μόνο σίγουρο για την Σάκκαρη, είναι πως στην φάση των ομίλων δεν θα αντιμετωπίσει την Κάρολιν Γκαρσία.

Αναλυτικά:

Α' Γκρουπ: Σβιόντεκ, Ζαμπέρ
Β’ Γκρουπ: Πεγκούλα, Γκοφ
Γ’ Γκρουπ: Σάκκαρη, Γκαρσία
Δ’ Γκρουπ: Σαμπαλένκα, Κασάτκινα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα