WTA Finals: Στο Κανκούν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στις γυναίκες

Κώστας Ευθυμιάδης
Αφίσα του WTA Finals
Στο Μεξικό επιστρέφει το WTA Finals καθώς η ομοσπονδία έκανε γνωστό πως έδωσε την διοργάνωση στην πόλη του Κανκούν.

Το WTA Finals επιστρέφει στο Μεξικό.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα πέρυσι στο Τέξας (άδειο το γήπεδο σε όλα τα ματς), η WTA αποφάσισε να πάει πίσω στο Μεξικό, σε μία κίνηση αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς στο τραπέζι υπήρχαν προτάσεις με περισσότερα χρήματα (κυρίως από αραβικές χώρες), αλλά η ομοσπονδία αποφάσισε να πάει την διοργάνωση ξανά στη χώρα του Μεξικού.

Προ διετίας φιλοξενήθηκε στην Γουαδαλαχάρα, εκεί όπου η Μαρία Σάκκαρη έφτασε ως τα ημιτελικά. Φέτος φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρει καθώς έχει μείνει πίσω στο race, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το καλεντάρι της.

Το φετινό WTA Finals θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου. Προς το παρόν, έχουν εξασφαλίσει εκεί την συμμετοχή τους οι Ιγκα Σβιόντεκ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ελενα Ριμπάκινα, ενώ αν κερδίσει το US Open η Γκοφ, θα γίνει η τέταρτη της παρέας (προκρίνονται οι 8 πρώτες σε συγκομιδή βαθμών το 2023).

Εντός πρόκρισης είναι αυτή τη στιγμή και οι Πεγκούλα, Βοντρούσοβα, Μούχοβα και Ζαμπέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα