WTA Finals: Απομένουν μόνο δύο θέσεις για την συμπλήρωση της οκτάδας

Newsroom
wta_finals
Δύο θέσεις έχουν απομείνει ακόμα για την συμπλήρωση της οκτάδας που θα διαμορφώσει τα φετινά WTA Finals, μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τη διοργάνωση του Ριάντ από τις Γκοφ, Παολίνι, Ριμπάκινα και Πεγκούλα.

Οι συμμετοχές για τα WTA Finals στο Ριάντ έχουν... κλείσει κατά 6/8, με δύο εισιτήρια να περιμένουν τις παίκτριες που θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας από τις 2 έως τις 9 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη όπου αναμένεται να φιλοξενήσει για τα υπόλοιπα δύο χρόνια τα WTA Finals από νωρίς είχαν σφραγίσει την παρουσία τους οι πρωτοπόρες του Race και συνάμα της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Μετά το πέρας του ασιατικού swing τέσσερις ακόμα τενίστριες εξασφάλισαν την παρουσία τους. Η Κόκο Γκοφ, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο τελικό του Πεκίνου και τον ημιτελικό στο τουρνουά της Γουχάν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Ριάντ, το οποίο επίσης πήρε και η Παολίνι μετά τις εμφανίσεις της στα τουρνουά της Ασίας.

Αναφορικά με τις Ριμπάκινα και Πεγκούλα, οι δύο τενίστριες σφράγισαν τη συμμετοχή τους εκεί, καθώς είχαν αρκετούς πόντους με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψουν από αθλήτριες των παρακάτω θέσεων του Race.

 

Οι τενίστριες που βρίσκονται πολύ κοντά για την πρόκριση στα φετινά WTA Finals είναι η Κινγουέν Ζενγκ, η οποία βρίσκεται στο Νο.7 του Race, η Έμμα Ναβάρο από το Νο.8 του Race και οι Ντανιέλ Κόλινς και Ντάρια Κασάτκινα να συμπληρώνουν τη δεκάδα του Race έχοντας ελπίδες για την παρουσία τους εκεί.

Οι τενίστριες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση

  • Αρίνα Σαμπαλένκα
  • Ίγκα Σβιόντεκ
  • Κόκο Γκοφ
  • Τζασμίν Παολίνι
  • Έλενα Ριμπάκινα
  • Τζέσικα Πεγκούλα
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, NurPhoto

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα