Σάκκαρη: Η βόλτα στο μουσείο της Porche και η κλήρωση στη Στουτγάρδη

Newsroom
Σάκκαρη: Η βόλτα στο μουσείο της Porche και η κλήρωση στη Στουτγάρδη
Από τον δεύτερο γύρο θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Στουτγάρδης η Μαρία Σάκκαρη.

Τις αντιπάλους της στο τουρνουά της Στουτγάρδης έμαθε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια είναι το Νο4 στο ταμπλό και πέρασε απευθείας στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα της Σίγκεμουντ με την Ζίντανσεκ. Επεσε σε ένα δύσκολο ταμπλό όπου στην ίδια πλευρά είναι η Ιγκα Σβιόντεκ, αλλά και η Εμα Ραντουκάνου οι οποίες πιθανόν να παίξουν μαζί στον τρίτο γύρο!

Η Σάκκαρη αν περάσει τον δεύτερο γύρο θα παίξει πιθανότατα με μία εκ των Πλίσκοβα και Κβίτοβα (παίζουν μαζί στον πρώτο γύρο), ενώ μετά στα ημιτελικά πέφτει πάνω στην Σβιόντεκ ή την Ραντουκάνου.

Στην κάτω πλευρά του ταμπλό υπάρχουν οι Μπαντόσα, Τζαμπέρ, Κονταβέιτ, Αντρεέσκου, Κέρμπερ (παίζει πρώτο γύρο με την Κονταβέιτ) , Τζαμπέρ και Ριμπάκινα.
Εν τω μεταξύ, η Σάκκαρη χθες απόλαυσε πριν την διοργάνωση και μία βόλτα στο Μουσείο της Porsche η οποία είναι και η διοργανώτρια του τουρνουά.

H Σάκκαρη στο μουσείο της Πόρσε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα