Indian Wells: Προκρίσεις για Πεγκούλα και Σαμπαλένκα στον 3ο γύρο

Newsroom
Indian Wells: Προκρίσεις για Πεγκούλα και Σαμπαλένκα στον 3ο γύρο
Οι Τζέσικα Πεγκούλα, Αρίνα Σαμπαλένκα και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα είναι κάποια από τα ονόματα που προκρίθηκαν στον 3ο γύρο στο Indian Wells.

Τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα πέρασαν το πρώτο τους εμπόδιο, για την πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells και τη φάση των "32".

Η Τζέσικα Πεγκούλα χρειάστηκε την ανατροπή και 3ο σετ για να επικρατήσει με 3-6, 6-1, 6-2. Στον επόμενο γύρο η Πεγκούλα θα παίξει με την Αναστασία Ποταπόβα, που με τη σειρά της νίκησε την Ξι Γουάνγκ με 4-6, 7-6(4), 6-2.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα έχασε όλα κι όλα δύο σετ από την Εβγκενία Ρόντινα (6-2, 6-0) και τώρα η νικήτρια του Australian Open θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή, Λέσια Τσουρένκο, που νίκησε την Ντόνα Βέκιτς με 2-6, 6-2, 6-2.

Ανετη πρόκριση εξασφάλισε και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, απέναντι στην Ντιάνα Γιαστρέμσκα με 6-1, 6-2, καθώς και η Κόκο Γκοφ κόντρα στην Ισπανίδα, Κριστίνα Μπούσκα με 6-2, 6-4.

Τέλος, η Καρολίνα Πλίσκοβα νίκησε την Άννα Καλίνσκαγια με 2-6, 6-0, 6-4 και στον 3ο γύρο θα συναντηθεί με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα