H Βοντρούσοβα πιθανή αντίπαλος της Σάκκαρη στα προημιτελικά, δράμα με την Νιεμάιερ στο φινάλε

Η Μαρκέτα Βοντρουσοβα
Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα πέρασε στην 8αδα του Βερολίνου καθώς η Τζουλ Νιεμάιερ τραυματίστηκε στο 5-5 του δεύτερου σετ!

Με δραματικό τρόπο η Μαρκέτα Βοντρούσοβα πέρασε στα προημιτελικά του Βερολίνου και το βράδυ θα μάθει αν εκεί θα συναντήσει την Μαρία Σάκκαρη ή την Αλιασάντρα Σάσνοβιτς.

Η Βοντρούσοβα πήρε το πρώτο σετ με 6-3 από την Γερμανίδα Τζουλ Νιεμάιερ, ενώ στο δεύτερο το σκορ ήταν 5-5 και 40-15 υπέρ της Τσέχας, όταν η Νιεμάιερ χτύπησε άσχημα στον καρπό της. Πήρε ιατρικό τάιμ άουτ και έκλαιγε από τον πόνο καθώς πονούσε πολύ στο δεξί χέρι. Μετά από περίπου 20 λεπτά, κι αφού της το έδεσαν, έπαιξε τον πόντο του γκέιμ ο οποίος κατέληξε στην Βοντρούσοβα, η οποία πήρε προβάδισμα 6-5.

Η Νιεμάιερ πήγε στον πάγκο και δεν σταμάτησε να κλαίει, αλλά σηκώθηκε να δοκιμάσει το χέρι της. Στο πρώτο σερβίς που επιχείρησε, κατάλαβε πως είναι μάταιο και εγκατέλειψε άδοξα τον αγώνα.

Βοντρούσοβα και Σάκκαρη έχουν παίξει μία φορά αντίπαλες, φέτος στην Ρώμη, όπου η Τσέχα επικράτησε με 2-0 σετ.

Νωρίτερα, στο ματς που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα, η Ε. Αλεξάντροβα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Κόρι Γκοφ με 6-4, 6-0. Στα προημιτελικά θα παίξει είτε με την Σαμπαλένκα, είτε με την Κουντερμέτοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα