Με το δεξί η Γραμματικοπούλου στην Κολομβία

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σε γήπεδο στην Κολομβία
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεκίνησε με μια καθαρή νίκη στο 125άρι τουρνουά της WTA στο Μπαρρανκίγια της Κολομβίας.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Νο.164 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιβλήθηκε στον 1ο γύρο του Barranquilla Open της Σέρβας Καταρίνα Κοζάροφ με 6-3, 6-2 και συνεχίζει στον δεύτερο γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε τον έλεγχο η Βαλεντίνη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο 1ο σετ προηγήθηκε με 5-1, πριν μειώσει η αντίπαλός της σε 5-3 με τη βοήθεια ενός break. Τελείωσε στο σερβίς της το σετ η Βαλεντίνη, που και στο δεύτερο πήρε καλό προβάδισμα με 3-1 χάρη σε ένα break. Η Κοζάροφ μείωσε σε 3-2, αλλά η Γραμματικοπούλου κέρδισε τρία συνεχόμενα games (το ένα με break) για να παρει την πρόκριση.

Στον δεύτερο γύρο αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς πιθανότατα θα αντιμετωπίσει το Νο58 του κόσμου, την Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία, η οποία απόψε αντιμετωπίζει την Μαρτίνα Καπούρο από την Αργεντινή.

Στο τουρνουά θα κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία έχει επίσης πολύ δύσκολη αντίπαλο, την Γαλλίδα Λεόλια Ζανζάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα