Πρόκριση για Γραμματικοπούλου στο Μπάρι

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σε γήπεδο στην Κολομβία
Καλό ξεκίνημα για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο 125αρι της WTA στην Ιταλία καθώς κέρδισε με 2-0 την Τζόρτζια Πεντόνε, αλλά τώρα έχει την... πρόκληση που ακούει στο όνομα Αλιζέ Κορνέ.

Η Γραμματικοπούλου είχε μια καλή πρεμιέρα στο Open delle Puglie, κερδίζοντας την Ιταλίδα Πεντόνε με 6-4, 6-2, για να μπει στις "16" καλύτερες της διοργάνωσης WTA 125 του Μπάρι.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.247 στην παγκόσμια κατάταξη, προηγήθηκε με 4-0 στο 1ο σετ και μπορεί να έχασε διπλό set point για το 6-2, αλλά έκλεισε το σετ χωρίς πρόβλημα στο 8ο game. Στο 2ο σετ έμεινε πίσω με break στο 1-2, αλλά έκτοτε κέρδισε 5 διαδοχικά games και ολοκλήρωσε το ματς σε 80 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό και Νο.79 στον κόσμο, Αλιζέ Κορνέ, που κέρδισε την Λούκα Τζάνι με 7-5, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα