Τένις: Εκτός προημιτελικών στη Λουμπλιάνα η Σακελλαρίδη, συνεχίζει στο διπλό

Newsroom
H Σαπφώ Σακελλαρίδη
H Σαπφώ Σακελλαρίδη έκανε ακόμα έναν καλό αγώνα στην Λιουμπλιάνα, δεν απέφυγε όμως την ήττα από την πολύ δυνατή Ισπανίδα Μαρίνα Μπασόλς Ριβέρα.

Η Σακελλαρίδη ηττήθηκε έπειτα από δύο δυνατά σετ από την Μπασόλς, No.5 στο ταμπλό και Νο.132 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 6-3.

Η 23χρονη Ισπανίδα άνοιξε με break το ματς και κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο έως το τέλος του 1ου σετ, το οποίο έκλεισε στα 10 games.

Στο 2ο σετ πήρε και πάλι νωρίς το break, για το 3-1. Η Σακελλαρίδη, αφού πρώτα επέστρεψε από το 2-4, 15-40 και μείωσε σε 3-4, είχε τη μεγάλη ευκαιρία της να επιστρέψει και στο ματς, καθώς είχε break point για το 4-4.

Η Μπασόλς κράτησε το σερβίς της για το 5-3 και στο επόμενο game "κλείδωσε" τη νίκη της κάνοντας ένα ακόμα break.

Η Σακελλαρίδη, η οποία είχε κερδίσει στον 1ο γύρο της WTA 125 διοργάνωσης την Πολωνή Φαλκόφσκα με 6-1, 6-2, συνεχίζει να έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου παίζει με συμπαίκτρια με την Αμερικανίδα Κριστίνα Ρόσκα. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Φαλκόφσκακια και Κάγουα, No.2 στο ταμπλό, με 7-6 (1), 6-4 και θα παίξουν στα προημιτελικά με τις Κλοτζ και Λόχοφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα