Σάκκαρη: Πρεμιέρα με Χάντερ στη Γουαδαλαχάρα

Δημήτρης Οικονόμου
H Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο Σαν Ντιέγκο
Την Στορμ Χάντερ (29 ετών) από την Αυστραλία θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Masters της Γουαδαλαχάρα.

Η Στορμ Χάντερ θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Masters της Γουαδαλαχάρα. Η τενίστρια από την Αυστραλία απέκλεισε την Ίρινα Σιμάνοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και θα αντιμετωπίσει την Ελληνίδα στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη βρίσκεται εκεί με bye, ούσα η Νο2 τενίστρια στο ταμπλό της διοργάνωσης. Η Χάντερ κατάφερε να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες για break που βρήκε (3/3) στα δύο σετ που παίχτηκαν και να εκμεταλλευτεί το πρώτο της σερβίς, έχοντας 31/39 κερδισμένους πόντους εκεί για να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Η τενίστρια από την Αυστραλία βρίσκεται στο Νο157 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι αριστερόχειρας, που διακρίνεται στα διπλά, εκεί όπου έχει έναν τίτλο στο μικτό διπλό του 2022 στο US Open και έναν τελικό στο Wimbledon στο διπλό γυναικών μία χρονιά αργότερα. Μάλιστα το Χάντερ είναι το επίθετο του συζύγου της, το οποίο και κουβαλά από το 2022, αφήνοντας... πίσω το Σάντερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα