Ξημερώματα η Σάκκαρη με Χάντερ στην Γουαδαλαχάρα

Κώστας Ευθυμιάδης
Ξημερώματα η Σάκκαρη με Χάντερ στην Γουαδαλαχάρα
Στις 03:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να αρχίσει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Στορμ Χάντερ στο 1000αρι της Γουαδαλαχάρα.

Γεμάτο πρόγραμμα απόψε στο 1000αρι τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, με την Μαρία Σάκκαρη να παίζει πρώτο ματς στο απογευματινό πρόγραμμα του κεντρικού γηπέδου.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Στορμ Χάντερ από την Αυστραλία, σε παιχνίδι που έχει οριστεί να ξεκινήσει, όχι πριν τις 03:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Η Χάντερ, Νο157 στον κόσμο, αλλά Νο6 στα διπλά, δεν έχει βρεθεί ποτέ στον δρόμο της Μαρίας. Η νικήτρια από αυτόν τον αγώνα, θα παίξει στην φάση των «16» με μία εκ των Μπούσκα και Γιόργκι, οι οποίες θα παίξουν στο πρώτο παιχνίδι χρονικά, στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Στο κεντρικό γήπεδο θα παίξει πριν την Σάκκαρη και το Νο1 του ταμπλό, η Ονς Ζαμπέρ, με αντίπαλο την Aλίσια Παρκς. Σήμερα ολοκληρώνεται και η φάση των «32», ενώ αύριο θα γίνουν τα ματς για την φάση των «16». Το τουρνουά ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα