Η Γκαρσία στα ημιτελικά, περιμένει την Σάκκαρη

Κώστας Ευθυμιάδης
Κάμεραμαν απαθανατίζει την Καρολίν Γκαρσία
Η Καρολίν Γκαρσία επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 σετ της Βικτόρια Αζαρένκα και πήρε το εισιτήριο για τις «4» στην Γουαδαλαχάρα.

Με 10 άσους στο παιχνίδι, η Καρολίν Γκαρσία για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο, πήρε εισιτήριο σε ημιτελικό διοργάνωσης.

Στο 1000αρι της Γουαδαλαχάρα έπαιξε τα ξημερώματα με την Βικτόρια Αζαρένκα και μετά από μία ώρα και 37 λεπτά, επικράτησε με 6-3, 6-4 για να περάσει στις «4» όπου θα περιμένει την Μαρία Σάκκαρη ή την Αρανγκό.

Η Γκαρσία πέρα από τους 10 άσους, μέτρησε εξαιρετικά ποσοστά σε κερδισμένους πόντους από πρώτο σερβίς (77.8% με 35/45), ενώ έσωσε και τα 11 break point που είχε η Αζαρένκα στο ματς! Η ίδια είχε μόνο τρία σε όλο το παιχνίδι, αλλά αξιοποίησε τα δύο από αυτά κι έτσι πέρασε στην επόμενη φάση.

Νωρίτερα, το εισιτήριο για τις «4» πήρε και η Σοφία Κένιν που κέρδισε την Λέιλα Φερνάντες με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-1). Αντίπαλός της η Κάρολαϊν Ντολχάιντ η οποία επικράτησε της Μαρτίνα Τρεβιζάν με 2-1 σετ (3-6. 7-6 (9), 6-3),αφού έχει σώσει 3 match points στο δεύτερο σετ!.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα