Η Παπαμιχαήλ στην μάχη των προκριματικών στο 500αρι του Τόκιο

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε φόρχαντ
Ιδανική κλήρωση για να μπει στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο Τόκιο είχε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, καθώς έχει δύο βατά εμπόδια στο ταμπλό των προκριματικών.

Kλήρωση κατά... παραγγελία είχε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο ταμπλό των προκριματικών του 500αριου τουρνουά στο Τόκιο.

Η Ελληνίδα τενίστρια θα πρέπει να ξεπεράσει δύο βατά εμπόδια για να μπει στην 32αδα του τουρνουά στην Ιαπωνία, με πρώτο εμπόδιο αύριο στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδος, την Λιτζία Μαροσάβα. Η 30χρονη τενίστρια από την Λευκορωσία είναι εκτός 1000αδας στο ranking, ενώ το ρεκόρ καριέρας της είναι το Νο468 από το 2017!

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό, στον αγώνα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό, θα αντιμετωπίσει είτε την Ενα Σιμπαχάρα (Ιαπωνία, Νο588) είτε την Ελεν Πέρες (Αυστραλία, Νο431).

Να θυμίσουμε ότι στο κυρίως ταμπλό θα βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, μαζί με τις Σβιόντεκ, Πεγκούλα, Ριμπάκινα, Βοντρούσοβα, Μούχοβα, Κρεϊτσίκοβα, Κασάτκινα, Γκαρσία και Πλίσκοβα, μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα