Σάκκαρη: «Μαμά τα κατάφερα!»

Κώστας Ευθυμιάδης
H Σάκκαρη με δάκρυα
H Μαρία Σάκκαρη και το ξέσπασμα σε κλάματα μετά τη λήξη του τελικού και την λύτρωση που ήρθε στην αγαπημένη της πόλη.

Με την λήξη του αγώνα με την Ντολχάιντ, η Μαρία Σάκκαρη αφού χαιρέτησε την Αμερικανίδα με μία αγκαλιά και τον διαιτητή με μία χειραψία, έτρεξε με δάκρυα στα μάτια στον Τομ Χιλ.

Μαζί πέρασαν μια δύσκολη 4ετια, αλλά η λύτρωση ήρθε στην Γουαδαλαχάρα, με την Σάκκαρη να του λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Και ο ίδιος ήταν συγκινημένος όπως φάνηκε στην κάμερα, γιατί ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον, πόσα έχει περάσει η Μαρία αυτή την 4ετια.

Στη συνέχεια κι ενώ οι κάμερες εστίαζαν στην Αμερικανίδα, το ανοιχτό μικρόφωνο «έπιασε» την Μαρία να μιλά στην μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, καθώς την πήρε τηλέφωνο με την πρώτη ευκαιρία.

«Μητέρα τα κατάφερα!» ακούγεται να λέει η Σάκκαρη, με την συγκίνηση να είναι έντονη και στις δύο, όπως φάνηκε και στην απονομή λίγο μετά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα