H Παπαμιχαήλ στην ίδια πλευρά με Σάκκαρη και Πεγκούλα στο Τόκιο

Κώστας Ευθυμιάδης
H Παπαμιχαήλ στην ίδια πλευρά με Σάκκαρη και Πεγκούλα στο Τόκιο
Στο κάτω μέρος του ταμπλό τοποθετήθηκε στο 500αρι του Τόκιο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα παίξει στο πρώτο ματς με την Γιαπωνέζα Καβαγκούτσι.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έμαθε την κλήρωσή της στο κυρίως ταμπλό στο Τόκιο, όπου θα είναι στην ίδια πλευρά με την Μαρία Σάκκαρη!

Η Παπαμιχαήλ πέρασε από τα προκριματικά και η κλήρωση στο κυρίως ταμπλό της έκανε το χατίρι να έχει βατό ματς στον γύρο των «32».

Επεσε στο ζευγάρι που η αρχική κληρωτίδα έβγαλε δύο qualifier μαζί και αντίπαλός της θα είναι η Γιαπωνέζα Νατσούμι Καβαγκούτσι, Νο281 στον κόσμο.

Σε περίπτωση πρόκρισης στην φάση των «16», θα έχει μία τεράστια πρόκληση απέναντι σε μία εκ των Κασάτκινα και Κόστιουκ, ενώ στα προημιτελικά θα περιμένει η Πεγκούλα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στον ημιτελικό υπάρχει… η Σάκκαρη ή η Γκαρσία ως πιθανότερες αντίπαλες.

Η Παπαμιχαήλ αναμένεται να παίξει αύριο στο μονό, ενώ σήμερα παίζει στο διπλό με την μόνιμη παρτενέρ της το τελευταίο διάστημα, την Μεξικανή Κοντρέρας και αντιπάλους την Μαροζάβα από την Λευκορωσία και την Σχουφς από την Ολλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα