Εμφανίστηκε η Μούχοβα, παίζει στην Ζενγκζού

Κώστας Ευθυμιάδης
Υποδοχή στη Μούχοβα με λουλούδια στο αεροδρόμιο
Η Καρολίνα Μούχοβα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και θα κατέβει την άλλη εβδομάδα στην Ζενγκζού όπου θα γίνει η τελική μάχη για τα τρία τελευταία εισιτήρια του WTA Finals.

Η Μούχοβα μετά το US Open είχε… εξαφανιστεί καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και κανείς δεν ήξερε πόσο σοβαρό είναι.

Με την παρουσία της στο WTA Finals να… κρέμεται από μία κλωστή, η Τσέχα πήρε το ρίσκο της αφήνοντας σχεδόν όλο το Ασιατικό τουρ και πάλι στη Κίνα για ένα τουρνουά όπου θέλει να έχει μια καλή πορεία και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει στο Κανκούν.

Βοντρούσοβα (3.671), Ζαμπέρ (3.660) και Μούχοβα (3.650) είναι… μία ανάσα η μία από την άλλη και όλες αυτό που θέλουν είναι να μην πάει πέρα από τα προημιτελικά η Μαρία, αλλά και να μην πάρουν το τρόπαιο οι Κουντερμέτοβα ή Οσταπένκο, καθώς αν σπάσει ένα από τα τρία αυτά πιθανά σενάρια στο Πεκίνο, τότε στη Ζενκζού θα γίνει… σφαγή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα