Γκοφ και Ριμπάκινα αποσύρθηκαν από την Ζενγκζού, αλλάζει το ταμπλό και για την Σάκκαρη

Κώστας Ευθυμιάδης
H Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει
Το Νο1 και το Νο2 seed στο 500αρι τουρνουά στη Ζενγκζού, οι Κόκο Γκοφ και Ελενα Ριμπάκινα, απέσυραν την συμμετοχή τους από την διοργάνωση.

Τα δύο κορυφαία ονόματα του ταμπλό, προτίμησαν να πάρουν μία ανάσα, αφού το τουρνουά δεν θα τους προσφέρει κάτι βαθμολογικά και θα προετοιμαστούν σιγά σιγά για το WTA Finals.

Η απόσυρσή τους έφερε αλλαγές στο κυρίως ταμπλό που ενδιαφέρουν και την Σάκκαρη. Η Μαρία θα έπαιζε στον δεύτερο γύρο με μία εκ των Ζενγκ και Βέκιτς, αλλά η Βέκιτς μεταφέρθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Ετσι η Σάκκαρη θα παίξει ή με την Ζενγκ, ή με την Ουκρανή Καταρίνα Βολόντκο που πέρασε από τα προκριματικά.

Μετά δεν αλλάζει κάτι για την ίδια ως τον ημιτελικό, αφού Κουντερμέτοβα, Καλίνινα και Ζβονάρεβα είναι οι πιθανές αντίπαλες στον τρίτο γύρο. Στα ημιτελικά πιθανότερο είναι να ανταμώση με την Γκαρσία ή την Σαμσόνοβα, που είναι οι δύο seeded παίκτριες στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Aπό το τουρνουά αποσύρθηκε και η Μούχοβα η οποία δεν έχει παίξει από το US Open και έχοντας προκριθεί στο WTA Finals, προτίμησε να μην ρισκάρει. Είναι πάντως ερωτηματικό αν θα είναι έτοιμη στο Κανκούν. Να θυμίσουμε ότι η Σάκκαρη είναι πρώτη επιλαχούσα αν κάποια από τις οκτώ αποσυρθεί από το WTA Finals.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα