Τένις: Η Παπαμιχαήλ έκλεισε θέση στις «16» του Μοντεβιδέο

Κώστας Ευθυμιάδης
H Δέσποινα Παπαμιχαήλ πανηγυρίζει
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πήρε εύκολη νίκη με 2-0 σετ επί της Βικτόρια Χου και συνεχίζει στις «16» του τουρνουά στο Μοντεβιδέο.

Η Παπαμιχαήλ χρειάστηκε μία ώρα και 37 λεπτά για να κερδίσει την Αμερικανίδα αντίπαλό της με 6-4, 6-2.

Η 30χρονη τενίστρια κατάφερε να κερδίσει το πολύ κλειστό 1ο σετ, στο οποίο έκανε ένα πολύ κρίσιμο break για να περάσει μπροστά με 5-4 και, αφού έσωσε break point στο επόμενο game, κράτησε το σερβίς της για το 6-4.

Στο 2ο σετ ήταν πίσω με 1-2 και χρειάστηκε να σώσει 3 break points για να αποφύγει το 1-3 και να ισοφαρίσει σε 2-2. Μετά απ' αυτό έφτασε τα 5 κερδισμένα games η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία ολοκλήρωσε το σετ στο 6-2.

Στον 2ο γύρο του WTA 125 τουρνουά του Μοντεβιδέο, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό, τη Γαλλίδα Νταϊάν Παρί, Νο.94 στον κόσμο, που κέρδισε τη Ρωσίδα Αμίνα Ασμπα 7-5, 6-3.

 

Να σημειωθεί πως η Παπαμιχαήλ συμμετέχει και στο ταμπλό του διπλού, όπου είναι στο Νο.2 του ταμπλό, μαζί με την Ουκρανή Βαλέρι Στράκοβα. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν τις Αλμπόν και Ταμπόρδα (περίπου στις 23:00 ώρα Ελλάδος), ενώ σήμερα παίζει στο διπλό και η Γραμματικοπούλου με την Γεωργιανή Γκοργκότζε, οι οποίες περίπου στις 19:30 θα παίξουν κόντρα στις Βραζιλιάνες Τσε και Περέιρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα