Η Σαμπαλένκα άνετα στα ημιτελικά του Μπρισμπέιν

Κώστας Ευθυμιάδης
H Aρίνα Σαμπαλένκα πανηγυρίζει
Η Αρίνα Σαμπαλένκα συνεχίζει ακάθεκτη στο Μπρισμπέιν όπου απέκλεισε την Κασάτκινα σε 86 λεπτά.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, η Αρίνα Σαμπαλένκα, πάει ολοταχώς για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Κέρδισε σχετικά άνετα την Ντάρια Κασάτκινα με 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου την περιμένει η Βικτόρια Αζαρένκα.

Η συμπατριώτισσά της, σε ένα μεγάλο ματς κόντρα στην Γιέλενα Οσταπένκο, έκανε ένα κρίσιμο break στο τρίτο σετ, για να κερδίσει το ματς με 6-3, 3-6, 7-5.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ελενα Ριμπάκινα με την Λίντα Νόσκοβα. Η Ριμπάκινα έπαιξε μόνο ένα σετ με την Ποτάποβα, το οποίο κέρδισε με 6-1, πριν αποσυρθεί η αντίπαλός της. Η Νόσκοβα από την πλευρά της, επικράτησε της 16χρονης Μίρα Αντρέεβα με 7-5,6-3.

Σε άλλο τουρνουά που διεξάγεται στο Οκλαντ της Ν. Ζηλανδίας, η Κόκο Γκοφ έφτασε εύκολα στα ημιτελικά μετά τη νίκη της με 6-1, 6-1 επι της Γκράτσεβα. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Εμα Ναβάρο, ενώ το άλλο ζευγάρι στις «4» είναι αυτό των Σβιτολίνα και Γουάνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα