Η Κασάτκινα στα προημιτελικά του Αμπου Ντάμπι, περιμένει Σάκκαρη ή Κιρστέα

Κώστας Ευθυμιάδης
daria_kasatkina
Η Ντάρια Κασάτκινα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ασλιν Κρούγκερ με 6-3, 7-5 και θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του 250αριού τουρνουά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Ντάρια Κασάτκινα θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη, αν η Ελληνίδα αργότερα σήμερα, ξεπεράσει το εμπόδιο της Κιρστέα.

Η Κασάτκινα, σε ένα ματς που κράτησε μία ώρα και 32 λεπτά, επικράτησε της Ασλιν Κρούγκερ με 6-3, 7-5 και εξασφάλισε το εισιτήριο για την 8αδα.

Η Ρωσίδα τενίστρια ήταν πιο αποτελεσματική στο δικό της σερβίς, έκανε 4 break, τα δύο στο τελείωμα και των δύο σετ, για να περάσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας.

Στο δεύτερο σετ μάλιστα και με το σκορ υπέρ της 6-5, βρέθηκε πίσω 40-30 από την Κρούγκερ στο σερβίς της Αμερικανίδας, αλλά κατάφερε να κάνει το break και να περασει στα προημιτελικά για τρίτη φορά φέτος στο Tour, μετά τον προημιτελικό με Σαμπαλένκα στο Μπρισμπέιν και τον τελικό στην Αδελαϊδα όπου έχασε από την Οσταπένκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα