Η Ριμπάκινα στο… άψε σβήσε στα ημιτελικά του Αμπου Ντάμπι

Κώστας Ευθυμιάδης
H Ελενα Ριμπάκινα
Μόλις 64 λεπτά χρειάστηκε η Ελενα Ριμπάκινα για να κερδίσει την Ισπανίδα Κριστίνα Μπούσκα και να προκριθεί στην 4αδα του τουρνουά στο Αμπου Ντάμπι.

Η Ριμπάκινα έκανε την πιο εντυπωσιακή της ίσως εμφάνιση καθώς διέλυσε την Μπούσκα με 6-1, 6-4, σερβίροντας εκπληκτικά σε όλο το ματς.

Είχε 7 άσους και κέρδισε το 85% από τους πόντους που παίχτηκαν στο πρώτο της σερβίς, χάνοντας μόλις πέντε και άλλους επτά στο δεύτερο.

Με τους 7 άσους μάλιστα, έχει φτάσει ήδη τους 70 μέσα στο 2024, αριθμός εντυπωσιακός στα πρώτα 9 παιχνίδια που έχει παίξει στην σεζόν.

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Λουντμίλα Σαμσόνοβα, η οποία επικράτησε επίσης με 2-0, αλλά πιο δύσκολα (7-5, 6-4) της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, ένα αποτέλεσμα που κρατά την Μαρία Σάκκαρη στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης και την επόμενη εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα