Σάκκαρη: Κόντρα στην Γουάν στο δεύτερο γύρο

Δημήτρης Μύτικας
Η Μαρία Σάκκαρη σε φόρχαντ
Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του Miami Open, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κινέζα Χουέ Γουάν.

Η Χουέ Γουάν θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη, στον δεύτερο γύρο του Miami Open, καθώς η Κινέζα επικράτησε με 6-4, 6-2 της Άνα Μπλίνκοβα στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Η Κινέζα στο πρώτο σετ δεν ξεκίνησε καλά, καθώς δέχθηκε το break από την αντίπαλό της, χάνοντας στο τέταρτο game δύο break points για να φέρει το σετ στα ίσα. Η Μπλίνκοβα διατήρησε τη διαφορά της (3-2), όμως ένα σερί τριών breaks διαμόρφωσε το σκορ σε 4-4 στα games. H Γουάν με τις μπάλες στα χέρια έκανε το 5-4, για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα break και να πάρει το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν μονόλογος για την Κινέζα αθλήτρια. Έκανε το πρώτο break στο τέταρτο game (3-1), το οποίο πήρε άμεσα πίσω η Μπλίνκοβα (3-2). Αυτή ήταν η μοναδική αντίδραση της Ρωσίδα αθλήτρια, η οποία έχασε τα επόμενα τρία games, χάνοντας το σετ με 6-2 και συνάμα το ματς.

Έτσι, η Ελληνίδα αθλήτρια η οποία βρίσκεται με bye στον δεύτερο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Χουέ Γουάν, για ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Icon Sportswire / Getty Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα