Μπαντόσα για Σαμπαλένκα: «Άβολο να την αντιμετωπίζω, γνωρίζω τι έχει συμβεί»

Δημήτρης Μύτικας
badosa_sabalenka
Για τον επερχόμενο αγώνα με την πολύ καλή της φίλη Αρίνα Σαμπαλένκα μίλησε η Πάουλο Μπαντόσα, η οποία έκανε ξεκάθαρο το πόσο άβολο είναι να αντιμετωπίζει την Λευκορωσίδα, γνωρίζοντας τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Η Πάουλο Μπαντόσα, μετά τη νίκη - ανατροπή επί της Σιμόνα Χάλεπ, πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Miami Open όπου θ' αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Οι δύο αθλήτριες ουδέποτε έχουν κρύψει την φιλία τους, με την Ισπανίδα να κάνει δηλώσεις σχετικά με το μεταξύ τους ματς, αλλά και για το πώς αισθάνεται που θα βρεθεί αντίπαλη της Σαμπαλένκα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου της Λευκορωσίδας, Κονσταντίν Κολτσόφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Πάουλο Μπαντόσα:

«Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου και φυσικά ξέρω τι περνάει. Ειλικρινά δεν θα ήταν εύκολο ούτε για μένα. Δεν ξέρω τι να πω.

Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό που συνέβη. Όπως είπα και πριν είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Χθες μίλησα μαζί της για πολλή ώρα και σήμερα το πρωί το ίδιο. Ξέρω τι περνάει, ξέρω όλη την κατάσταση. Για μένα είναι ένα επίσης σοκ να το βιώνω όλα αυτό. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση. Ταυτόχρονα είναι άβολο να την αντιμετωπίζω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί της υποσχέθηκα να μην το κάνω και θα το τηρήσω».

Για το μεταξύ τους ματς:

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά και οι δύο. Ξέρω τι θα κάνει, ξέρει τι θα κάνω. Τίποτα δε πρόκειται να μας προκαλέσει έκπληξη. Σε τέτοιου είδους αγώνες όλα εξαρτώνται από το να δούμε ποιος παίζει καλύτερα στις κρίσιμα σημεία. Το “κλειδί” σε αυτά τα ματς είναι πως διαχειρίζεσαι τα σημεία πίεσης και πώς νιώθεις ψυχικά και σωματικά».

Για την επιστροφή της Χάλεπ:

«Ακόμα και 10 χρόνια να έλειπε η Σιμόνα θα είναι πάντα η Σιμόνα. Είναι μια ελίτ παίκτρια. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και την σέβομαι απεριόριστα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που αγωνίστηκε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα. Δεν μπορείς να αμφιβάλλεις ποτέ για τέτοιες παίκτριες».

@Photo credits: @paulabadosa / Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα