Σάκκαρη: Απόγευμα Πέμπτης (21/3) η πρεμιέρα της στο Miami Open

Δημήτρης Μύτικας
Η Μαρία Σάκκαρη στο Ιντιαν Γουέλς
Το απόγευμα της Πέμπτης (21/3) θα κάνει την πρεμιέρα της στο Miami Open η Μαρία Σάκκαρη, στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, κόντρα στην Χουέ Γουάν.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Χουέ Γουάν στο κεντρικό στάδιο του Miami Open το απόγευμα της Πέμπτης (21/3) και πιο συγκεκριμένα μετά τις 19.00 ώρα Ελλάδας.

Η αναμέτρησης της Ελληνίδας τενίστριας κόντρα στην Χουέ Γουάν είναι ο δεύτερος στο κεντρικό court και θα ακολουθήσει τον αγώνα για τους άντρες ανάμεσα σε Οζέ Αλιασίμ και Γουόλτον, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 18.00.

Η Μαρία Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην καριέρα της την Χουέ Γουάν, έχοντας κερδίσει με 6-1, 6-4 την Κινέζα στην πρώτη φάση του περυσινού Australian Open.

Η Χουέ Γουάν για να βρεθεί απέναντι στην Ελληνίδια φιναλίστ του φετινού Indian Wells επικράτησε της Μπλίνκοβα, στον πρώτο γύρο του τουρνουά, με 6-4, 6-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα