Τένις: Διπλό τελικός για την Παπαμιχαήλ στη Λάρνακα

Δημήτρης Μύτικας
gettyimages_papamichail
Διπλή πρόκριση πήρε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων στη Λάρνακα, με την Ελληνίδα να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης τόσο στο μονό όσο και στο διπλό.

Την εξαιρετική της πορεία στο τουρνουά της Λάρνακας επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό τόσο στο μονό όσο και στο διπλό του θεσμού.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, για το μονό, πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό του μονού και πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιταλίδα Ντέμπορα Κιέζα με 4-6, 6-3, 6-3. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη με ανατροπή που παίρνει η Παπαμιχαήλ, καθώς στο δεύτερο γύρο χρειάστηκε ν' ανατρέψει το εις βάρος της σκορ για να επικρατήσει με 4-6, 6-2, 6-1.

Στον τελικό του μονού η Ελληνίδα τενίστρια θ' αντιμετωπίσει την Λοίς Μποϊσόν.

Όσον αφορά το διπλό, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πήρε ακόμα ένα εισιτήριο για τον τελικό. Στα ημιτελικά, μαζί με την συμπαίκτριά της Φραντσέσκα Τσούρμι, πήραν τη νίκη από των Έλα Σέιντελ και Ξένια Ζαϊτσέβα με 6-1, 6-4. Στον τελικό θ' αντιμετωπίσουν τις Λεόνι Κουνγκ και Ελίζ Μάλονεϊ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Robert Prange

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα