Miami Open: Προκρίθηκε στη φάση των "16" η Γκοφ

Newsroom
gettyimages_coco_gauff
Άνετη πρόκριση πήρε η Κόκο Γκοφ στη φάση των "16" του Miami Open, μετά την επικράτησή της επί της Οσεάν Ντοντίν με 6-4, 6-0.

Μία ώρα και πέντε λεπτά χρειάστηκε η Κόκο Γκοφ για να πάρει την πρόκριση στη φάση των "16" του Miami Open, επικρατώντας της Οσεάν Ντοντίν με 6-4, 6-0.

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με την Γαλλίδα να πραγματοποιεί break στο 5ο game και να βάζει δύσκολα στην Κόκο Γκοφ. Βέβαια, η κάτοχος του περυσινού US Open βρήκε άμεσα απάντηση και στο 8ο game έφερε το σετ στα ίσα, παίρνοντας προβάδισμα (5-4) με love game. Στο 10ο game η Γκοφ, με ακόμη ένα break, έκανε το 6-4 και πήρε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Η Νο3 τενίστρια στον κόσμο μετέτρεψε το σετ σε... μονόλογο και με bagel (6-0) πήρε τη νίκη, παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των "16". Εκεί η Γκοφ θα έρθει αντιμέτωπη με τη νικήτρια από την αναμέτρηση Γκαρσία - Οσάκα.

Τα στιγμιότυπα από τη νίκη της Γκοφ:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Robert Prange

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα