Madrid Open: Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα συμπλήρωσαν την τετράδα της Μαδρίτης (vids)

Newsroom
sabalenka_madrid24
Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα πήραν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Madrid Open, παίρνοντας τις νίκες επί των Μίρα Αντρέεβα και Γιούλια Πουτίντσεβα.

Σε ακόμη έναν ημιτελικό θα βρεθούν οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα, οι οποίες μετά τις Ίγκα Σφιόντεκ και Μάντισον Κις, συμπλήρωσαν την τετράδα του φετινού Madrid Open.

Στο πρώτο χρονικά ματς η Έλενα Ριμπάκινα πραγματοποίησε απίστευτο παιχνίδι κόντρα στην Γιούλια Πουτίντσεβα και σβήνοντας δύο match points κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-6, 7-6(4), 7-5, μετά από 2 ώρες και 48 λεπτά.

Η τενίστρια από το Καζακστάν βρέθηκε με σετ και break πίσω, ενώ στο δεύτερο σετ κατάφερε να ισοφαρίσει επικρατώντας στο tie-break. Στο decider χρειάστηκε να μετατρέψει το 2-5 σε 7-5, για να φτάσει στη 30η νίκη τη φετινή σεζόν (30-4), αλλά και στην 16η συνεχόμενη στο χώμα.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Σαμπαλένκα είχε εύκολο έργο κόντρα στην Μίρα Αντρεέβα και εντός 80 λεπτών έκανε το 6-1, 6-4 εξασφαλίζοντας εισιτήριο των ημιτελικών του Madrid Open, για δεύτερη σερί χρονιά.

Η Λευκορωσίδα παίκτρια πέρασε το 65% των πρώτων service, κερδίζοντας το 79% των πόντων (27/34) και το 61% στο δεύτερο service (11/18), δεν αντιμετώισε κανένα break-point ενώ από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 5 ευκαιρίες της για break.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WTA Τελευταία Νέα