Τένις: Straight sets για Σβιόντεκ και Οσάκα στο Masters της Ρώμης (vids)

Newsroom
osaka_rome24
Ίγκα Σβιόντεκ και Ναόμι Οσάκα πήραν εύκολες νίκες επί των Γιούλια Πουτίντσεβα και Ντάρια Κασάτκινα, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τη φάση των "16" του τουρνουά της Ρώμης.

Νίκες straight sets είχε το πρόγραμμα για τις Ίγκα Σβιόντεκ και Ναόμι Οσάκα, οι οποίες προκρίθηκαν στη φάση των "16" του τουρνουά της Ρώμης, μετά τις νίκες επί των Γιούλια Πουτίντσεβα και Ντάρια Κασάτκινα.

Η Νο.1 τενίστρια του κόσμου και κάτοχος του Masters στη Μαδρίτη, αν και παραχώρησε 7 games στην αντίπαλό της, πήρε τη νίκη με 6-3, 6-4. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο σετ για την Πολωνή κατακτήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς έκανε break στο 6ο game (4-2) και πήρε προβάδισμα στο ματς με 6-3.

Στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, η Σβιόντεκ βρέθηκε πίσω με 4-1 στα games, όμως εκεί γύρισε το διακόπτη και με 5-0 σερί έκανε το 6-4 και έκλεισε το σετ, πανηγυρίζοντας τη νίκη - πρόκριση.

Λίγο αργότερα από τη νίκη τη Σβιόντεκ, η Ναόμι Οσάκα πραγματοποίησε εκπληκτικό παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3 επί της Ντάρια Κασάτκινα. Η τενίστρια από την Ιαπωνία κατάφερε να σπάσει πέντε φορές το σερβίς της αντιπάλου της και υπερκάλυψε τα δύο break που δέχθηκε. H ίδια πέτυχε πέντε άσους, κερδίζοντας τους 21 από τους 33 πόντους που παίχτηκαν μετά το πρώτο της σερβίς.

Η Οσάκα στη φάση των "16" θ' αντιμετωπίσει την Κενβιν Τζενγκ, η οποία πήρε το εισιτήριο για την φάση των "16" με τη νίκη της επί της Λίντα Νόσκοβα με 3-6, 6-1, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα