Τένις: Σφράγισε το πρώτο εισιτήριο του τελικού στη Ρώμη η Σβιόντεκ

Newsroom
swiatek_rome24
Η Ίγκα Σβιόντεκ θα βρεθεί σε ακόμη έναν τελικό μετά την επικράτηση επί της Κόκο Γκοφ με 6-4, 6-3 στον πρώτο ημιτελικό της WTA για το τουρνουά της Ρώμης.

Σε δεύτερο σερί τελικό θα λάβει μέρος η Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία πέτυχε την 11η σερί της νίκη στον ημιτελικό κόντρα στην Κόκο Γκοφ με 6-4, 6-3. Η Πολωνή τενίστρια θα βρεθεί για τρίτη φορά σε τελικό στο τουρνουά της Ρώμης και αυτός θα είναι ο 12ος τελικός της σε Masters.

Αγωνιστικά η Νο.1 τενίστρια στον κόσμο δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, χάνοντας τα πρώτα δύο games, ωστόσο στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και ανέτρεψε το σκορ για να πάρει προβάδισμα στον ημιτελικό με 6-4. Στο δεύτερο σετ, η Σβιόντεκ βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, όμως η αστάθεια της Αμερικανίδας να κρατήσει το σερβίς της έδωσε τη δυνατότητα στην κάτοχο του φετινού τουρνουά στην Μαδρίτη να κάνει το 6-3 και να πάρει τη νίκη.

Αυτή ήταν η δέκατη νίκη της Σβιόντεκ κόντρα στην Γκοφ, έχοντας χάσει μόνο δύο σετ στις έντεκα αναμετρήσεις τους. Η Πολωνή στον τελικό θ' αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σαμπαλένκα - Κόλινς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα