WTA Ranking: Πτώση δύο θέσεων για την Σάκκαρη

Newsroom
sakkari_madrid24
Η νέα εβδομάδα στο ranking της WTA βρήκε την Σάκκαρη δύο θέσεις κάτω, καθώς η κακή πορεία της Ελληνίδας αθλήτρια στο Roland Garros της κόστισε αρκετά.

Ο απρόσμενος αποκλεισμός της Μαρίας Σάκκαρη στον 1ο γύρο του Γαλλικού Όπεν (Γκράτσεβα), δεν επέτρεψε στην Ελληνίδα να βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή με αποτέλεσμα να χάσει δύο θέσεις στις ανανεωμένες κατατάξεις της WTA.

Πλέον, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια καταλαμβάνει την 9η θέση της WTA Rankings, με την φιναλίστ και μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, Τζασμίν Παολίνι να παίρνει τη θέση της Σάκκαρη στο Νο7 της κατάταξης.

Η 28χρονη Ιταλίδα πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στο Top10, μετά την εκπληκτική της πορεία στο Παρίσι.

Αλλαγή είχαμε και στο Νο2 του κόσμου, με την Κόκο Γκοφ να ξεπερνά την Αρίνα Σαμπαλένκα και τη Λευκορωσίδα να υποχωρεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Πάντα πρώτη και με τεράστια διαφορά, η θριαμβεύτρια του Γαλλικού Όπεν, Ίγκα Σβιόντεκ η οποία έχει 11,695 βαθμούς, 3707 περισσότερους από τη 2η πλέον Γκοφ.

Δείτε εδώ το WTA Ranking

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα