Τένις: Πρωταθλήτρια στο Ίστμπουρν η Κασάτκινα

Newsroom
H Ντάρια Κασάτκινα
Με εμφατική επικράτηση επί της Λέιλα Φερνάντεζ με 6-3, 6-4, η Ντάρια Κασάτκινα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Ίστμπουρν, λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της στο Wimbledon.

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε το τουρνουά στο Ίστμπουρν η Ντάρια Κασάτκινα, η οποία επικράτησε στον τελικό της Λέιλα Φερνάντεζ με 6-3, 6-4 και πανηγύρισε το πρώτο της τίτλο φέτος και τον 7ο συνολικά.

Η Κασάτκινα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, πραγματοποιώντας break στο πρώτο service game της Καναδής για να πάρει στη συνέχεια δύο games διαφορά (2-0). Η κάτοχος του φετινού τίτλου στο Ίστμπουρν κατάφερε να σβήσει τρία break points της αντιπάλου της στο 6ο game, χάνοντας και η ίδια τρία break points στο 7ο game. Η Κασάτκινα διατήρησε την υπέρ της διαφορά και 9ο game... έσπασε ακόμη μία φορά το σερβίς της αντιπάλου της για να πάρει το προβάδισμα (6-3).

Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλήτριες δεν έβγαλαν την ίδια σταθερότητα στο σερβίς, μιας και έγιναν πέντε breaks. Παρά το γεγονός ότι η Φερνάντεζ βρέθηκε μπροστά στο 7ο game μετά από δύο σερί breaks, η Κασάτκινα βρήκε την απάντηση στο 8ο game (4-4). Η Ρωσίδα πήρε το προβάδισμα με τις μπάλες στα χέρια (5-4) και στο 10ο game πραγματοποίησε ακόμη ένα break για να κλείσει το σετ (6-4) και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα