Τένις: Στον τελικό του τουρνουά της Ουάσιγκτον κόντρα στην Μπούσκοβα η Μπαντόσα

Newsroom
badosa_mubadala
Στον τελικό του Mubadala Citi Open στην Ουάσιγκτον προκρίθηκε η Πάουλα Μπαντόσα εκεί όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο της φετινό τίτλο κόντρα στην Μαρία Μπούζκοβα.

Πρώτη φορά σε τελικό μετά από 17 μήνες θ' αγωνιστεί η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία πήρε την πρόκριση με την επικράτησή της 6-3, 6-3 επί της Καρολίν Ντολεχάιντ.

Στο τελευταίο ματς του τουρνουά η Ισπανίδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαρία Μπούζκοβα, η οποία στον άλλο ημιτελικό επικράτησε της Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-4, 3-6, 6-3.

Βέβαια, ο τωρινός τελικός δεν είναι τόσο εμπορικός όσο θα ήταν μία αναμέτρηση για τον τίτλο ανάμεσα στις δύο πολύ καλές φίλες, Πάουλα Μπαντόσα και Αρίνα Σαμπαλένκα. Μάλιστα, σε τέτοιο ενδεχόμενο η Μπαντόσα, παρά τη διαφορά επιπέδου των δύο, θα είχε πολλές πιθανότητες να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λευκορωσίδα η οποία επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από δύο μήνες λόγω τραυματισμού στον ώμο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα