Τένις: Τεράστια νίκη - πρόκριση για την Φερνάντες - Άνετη η Σαμπαλένκα στο Σινσινάτι

Newsroom
fernandez
To εισιτήριο για την επόμενη φάση στο τουρνουά του Σινσινάτι πήραν οι Λέιλα Φερνάντεζ και Αρίνα Σαμπαλένκα, με την πρώτη να πραγματοποιεί τεράστια εμφάνιση και την Λευκορωσίδα να έχει άνετο απόγευμα.

Κάνοντας μία τεράστια εμφάνιση, στην οποία έσβησε δύo match point, η Λέιλα Φερνάντεζ πέταξε εκτός την Έλενα Ριμπάκινα με 3-6, 7-6(3), 6-4 μετά από δύο ώρες και 35 λεπτά.

Η Φερνάντεζ έγινε η πρώτη Καναδή τενίστρια, η οποία κερδίζει παίκτρια του Top-5 στο Σινσινάτι. Η νεαρή τενίστρια ολοκλήρωσε το ματς με 5 άσους και 13 διπλά λάθη, έναντι των 20 άσων και των 17 διπλών λαθών της αντιπάλου της.

Η τενίστρια από το Καζακστάν κατάφερε να πάρει με ένα break το πρώτο σετ (6-3), ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να διατηρήσει την απόδοση της. Η Νο.4 του κόσμου δέχτηκε την ανατροπή, χάνοντας αρχικά στο tie-break το δεύτερο σετ, δεχόμενη ένα break στο δεύτερο για το 2-1 στα σετ.

Λίγο αργότερα η Σαμπαλένκα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο και με 6-3, 6-4. Η Λευκορωσίδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση με 5 άσους και 89% κερδισμένων πόντων από το πρώτο σερβίς. Πέτυχε δύο breaks στο ματς, σώζοντας τρεις φορές το σερβίς της.

Η επόμενη αντίπαλος για την Φερνάντεζ θα είναι η Ντάνα Σνάιντερ, ενώ η Σαμπαλένκα θα παίξει κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα