Σάκκαρη: Παραμένει στην δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης

Newsroom
sakkari_oa
Η νέα εβδομάδα στην WTA βρήκε την Μαρία Σάκκαρη εντός δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη, με την Ελληνίδα να έχει μπροστά της τον κίνδυνο για πτώση από το Top 10 τις επερχόμενες εβδομάδες.

Στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έπεσε μία θέση, με την Ελληνίδα ν' αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να πέσει εκτός 15άδας.

Μάλιστα, η 29χρονη τενίστρια αυτή τη στιγμή ταλανίζεται από πόνο στον ώμο, τραυματισμός ο οποίος της κόστισε τη συμμετοχή της στο τουρνουά στην Γουαδαλαχάρα.

Μπήκε στη δεκάδα η Ναβάρο, εννέα θέσεις άνοδο για την Μπαντόσα

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Έμμα Ναβάρο μπήκε στην δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, με την Αμερικανίδα ν' ανεβαίνει στο Νο.8 του Ranking.

Την πολύ καλή της παρουσία στο US Open εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ανέβηκε στο Top 20 της κατάταξης πραγματοποιώντας άνοδο εννέα θέσεων.

Δείτε εδώ αναλυτικά την παγκόσμια κατάταξη της WTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα