Τένις: Πρόκριση στις "16" του Πεκίνου για την Μπαντόσα

Newsroom
badosa
Την πρόκριση στη φάση των "16" του τουρνουά στο Πεκίνο πανηγύρισε η Πάουλα Μπαντόσα, επικρατώντας της Ρεμπέκα Σράμκοβα.

Νίκη χωρίς να χάσει σετ πήρε η Πάουλα Μπαντόσα κόντρα στην qualifier Ρεμπέκα Σραμκόβα με 7-5, 7-5, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τη φάση των "16" του τουρνουά Masters στο Πεκίνο.

Η Ισπανίδα αν και ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με δύο breaks (4-0), η Σράμκοβα κατάφερε να φέρει στα ίσα το σετ (5-5). Βέβαια, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της, με την Μπαντόσα να κάνει νέο break στο 12ο game για να πάρει το προβάδισμα στο ματς.

Το δεύτερο σετ είχα παρόμοιο θέαμα, με τις δύο τενίστριες να διατηρούν αρχικά τα σερβίς και το σκορ να πηγαίνει στο 4-4. Σε εκείνο το σημείο η Σλοβάκα έκανε break και σέρβιρε στο αμέσως επόμενο game για να πάρει το σετ. Η Μπαντόσα έσβησε το break της αντιπάλου της για να φέρει στα ίσα το σετ (5-5) και στη συνέχεια πήρε κεφάλι στο σκορ (6-5). Όπως στο πρώτο σετ, έτσι και στο δεύτερο, η Ισπανίδα έκλεισε το σετ στο 12ο game με νέο... σπάσιμο του σερβίς της Σράμκοβα.

Η Πάουλα Μπαντόσα στη φάση των "16" θ' αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία λίγο αργότερα έκανε την ανατροπή απέναντι στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 6-7 (9), 6-1, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα