Τένις: Συνεχίζει ακάθεκτη η Σαμπαλένκα, ήττα - σοκ για Παολίνι

Newsroom
sabalenka_beijing
Στη φάση των "16" του Masters στην Κίνα πέρασε η Αρίνα Σαμπαλένκα, επικρατώντας με 6-2, 6-2 της Ασλίν Κρούγκερ. Σοκαριστικό αποκλεισμό γνώρισε η Τζαζμίν Παολίνι.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα συνεχίζει ακάθεκτη το σερί νικών της (14-0), επικρατώντας της Ασλίν Κρούγκερ με 6-2, 6-2, εντός 74 αγωνιστικών λεπτών.

Η Λευκορωσίδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Αμερικανίδα αντίπαλό της και χωρίς προβλήματα έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον τελικό της διοργάνωσης. Στη φάση των "16' η 26χρονη αθλήτρια θ' αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις, η οποία απέκλεισε την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 6-3, 6-3.

Σε αντίθεση με την Αρίνα Σαμπαλένκα, η Τζαζμίν Παολίνι γνώρισε την ήττα από την Μάγκντα Λινέτ με 6-4, 6-0, με συνέπεια να πει αντίο στη διοργάνωση της κινεζικής πρωτεύουσας.

Το εισιτήριο για τη φάση των "16" πήρε και η φορμαρισμένη Καρολίνα Μούχοβα, που μετά το 6-1, 6-3 επί της Τζάκλιν Κρίστιαν, θα αναμετρηθεί για μια θέση στα προημιτελικά με την Κριστίνα Μπούκσα.

Τις πολύ καλές εμφανίσεις, τέλος, συνεχίζει η Ναόμι Οσάκα, που υπέταξε με 6-3, 6-2 την Κέιτι Βόλινετς και πέφτει πάνω στην Κόκο Γκοφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα