Τένις: Ξεκούραστα στα προημιτελικά του Πεκίνου η Σαμπαλένκα

Newsroom
sabalenka
Τη νίκη επί της Μάντισον Κιζ με 6-4, 6-3 και συνάμα την πρόκριση στα προημιτελικά του Masters στο Πεκίνο πανηγύρισε η Αρίνα Σαμπαλένκα...

Η Αρίνα Σαμπαλένκα διεύρυνε το νικηφόρο της σερί και με επικράτηση επί της Μάντισον Κιζ με 6-4, 6-3 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης στην Κίνα.

Η Λευκορωσίδα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αισθάνθηκε ν' απειλείται από την Αμερικανίδα τενίστρια, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο breaks από αυτή σε όλο τον αγώνα. Η 26χρονη είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα στα χτυπήματά της, γεγονός που δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί η Κιζ.

Στο πρώτο σετ η κάτοχος του φετινού US Open... έσπασε δύο φορές το σερβίς της αντιπάλου της έναντι μίας για να φτάσει στο 6-4, ενώ στο δεύτερο σετ με τρία breaks έναντι ενός «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση (6-3).

Επόμενη αντίπαλος της Αρίνα Σαμπαλένκα θα είναι η νικήτρια από την αναμέτρηση της Κριστίνα Μπούχτσα με την Καρολίνα Μούχοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα