Σάκκαρη: Δεν πάει ούτε στο τουρνουά της Γουχάν

Δημήτρης Μύτικας
sakkari_getty
Απούσα από το τελευταίο 1000άρι τουρνουά της σεζόν θα είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της από το Masters στη Γουχάν.

Ανέτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση φαίνεται να είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία μία μέρα πριν την κλήρωση στο τουρνουά της Γουχάν, απέσυρε τη συμμετοχή της.

Η Ελληνίδα τενίστρια ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στον ώμο, ο οποίος την ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα στον πρώτο γύρο του US Open. Μάλιστα, η 29χρονη έχει να παίξει ολοκληρωμένο αγώνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό την έχει κατεβάσει πολλές θέσεις στο WTA Ranking, στο οποίο αναμένεται να είναι στο Νο.22 την ερχόμενη Δευτέρα (7/10).

Πέρα από την Μαρία Σάκκαρη, από το τουρνουά στη Γουχάν θ' απουσιάσει η Ίγκα Σβιόντεκ μετά το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητής της, καθώς και οι Ριμπάκινα, Κόλινς, Οσταπένκο, Ζαμπέρ, Αζαρένκα, Σβιτολίνα, Βοντρούσοβα και Γκαρσία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα