Τένις: Γκοφ και Μούχοβα έδωσαν... ραντεβού στον τελικό του Πεκίνου

Newsroom
coco_gauff
Στον τελικό του Masters στο Πεκίνο προκρίθηκαν οι Κόκο Γκοφ και Καρολίνα Μούχοβα, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο κινεζικό τουρνουά.

Ένας τελικός με πολύ ενδιαφέρον θα λάβει χώρα στο τουρνουά του Πεκίνου, με τις Κόκο Γκοφ και Καρολίνα Μούχοβα να έρχονται αντιμέτωπες μετά τις επικρατήσεις τους επί των Πάουλα Μπαντόσα και Κινγουέν Ζενγκ αντίστοιχα.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό σφράγισε η Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία σταμάτησε το σερί της Πάουλα Μπαντόσα με σκορ 4-6, 6-4, 6-2, έπειτα από ματς δύο ωρών και 20 λεπτών.

Η Κόκο Γκοφ πραγματοποίησε μεγάλη επιστροφή, ούσα πίσω στα σετ. Η περυσινή κάτοχος του US Open από το δεύτερο σετ και μετά απέκτησε ρυθμό και προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην Ισπανίδα αντίπαλό της η οποία δεν κατάφερε ν' ανταπεξέλθει.

Λίγο αργότερα, η Καρολίνα Μούχοβα, μετά το «στοπ» στο σερί 15 νικών της Αρίνα Σαμπαλένκα, πήρε τη νίκη με 6-3, 6-4 επί της Κινγουέν Ζενγκ μετά από μία ώρα και 47 λεπτά αγώνα.

Η Τσέχα, Νο.49 του κόσμου, βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά με break στο πρώτο σετ (4-2), το οποίο και κατέκτησε για να πάρει το προβάδισμα στον ημιτελικό. Αντίστοιχα και στο δεύτερο, η Μούχοβα βρήκε νωρίς το break για να βάλει τις βάσεις στην κατάκτηση του δεύτερου σετ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα