Τένις: Σαμπαλένκα και Γκοφ έδωσαν... ραντεβού στα ημιτελικά της Γουχάν

Newsroom
sabalenka_wuhan
Συμπληρώθηκε η τετράδα στο τουρνουά Masters της Γουχάν, με τις Αρίνα Σαμπαλένκα και Κόκο Γκοφ να δίνουν... ραντεβού στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαμορφώθηκε η ημιτελική φάση του τουρνουά Masters της Γουχάν, με τις Αρίνα Σαμπαλένκα, Κόκο Γκοφ, Κινγουέν Ζενγκ και Ζινιού Γουάνγκ να παίρνουν το εισιτήριο για την τετράδα.

Πρώτη χρονικά πήρε την πρόκριση η κάτοχος του τουρνουά στο Πεκίνο, Κόκο Γκοφ, επικρατώντας με άνεση της Μάγκντα Λινέτ με 6-0, 6-4, πετυχαίνοντας και την 9η σερί νίκη της. Απέναντί της η Αμερικανίδα αθλήτρια θα βρει την Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία πήρε τη νίκη επί της Μαγκνταλένα Φρετς με 6-2, 6-2.

Το άλλο ζευγάρι στα ημιτελικά του Masters της Γουχάν θα έχει κινεζικό «εμφύλιο» με τις Ζενγκ και Γουάνγκ να δίνουν... μάχη για ένα εισιτήριο στον τελικό. Η Ζινιού Γουάνγκ ήταν η πρώτη που πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του τουρνουά επικρατώντας 4-6, 7-5, 7-6(6) της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, ενώ λίγο αργότερα η Νο.7 του κόσμου υπερίσχυσε της Τζασμίν Παολίνι με 6-2, 3-6, 6-3.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα