Τένις: Κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της στη σεζόν η Κασάτκινα

Newsroom
kasatkina
Στην κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά του Νίγκμπο έφτασε η Ντάρια Κασάτκινα, επικρατώντας με 6-0, 4-6, 6-4 της Μίρα Αντρέεβα στον τελικό της διοργάνωσης.

Το δεύτερο τίτλο της στη σεζόν κατέκτησε η Ντάρια Κασάτκινα πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό τελικό κόντρα στην Μίρα Αντρέεβα με σκορ 6-0, 4-6, 6-4.

H Ρωσίδα τενίστρια προσέθεσε τον δεύτερο τίτλο της στη σεζόν, ούσα άκρως αποτελεσματική. Η 27χρονη πέτυχε επτά breaks στις οκτώ ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου σετ με bagel (6-0).

Βέβαια, η Κασάτκινα δεν κατάφερε να διατηρήσει τον πολύ καλό ρυθμό της στο δεύτερο σετ, παρά το break που πέτυχε στο πρώτο game (1-0). H Αντρέεβα βρήκε αντίδραση με τέσσερα σερί games και παρά την ισοφάριση από την Ρωσίδα (4-4) έστειλε το ματς σε τρίτο σετ (6-4).

Στο decider σετ, η Αντρέεβα ξεκίνησε ιδανικά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πήρε προβάδισμα τριών games (3-0). Ωστόσο, η εμπειρία της Κασάτκινα έπαιξε μεγάλο ρόλο και στα επόμενα επτά games κατέκτησε τα έξι για να διαμορφώσει το τελικό 6-4 στο σετ και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα