Τρίαθλο: Νεκροί δύο αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων

Newsroom
triathlon

bet365

Ένα δυστυχές συμβάν έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, που διεξάγεται στην Ανδαλουσία, με δύο αθλητές να χάνουν τη ζωή τους.

Δύο αθλητές του τριάθλου έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Ανδαλουσία, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου.

Ο Ρόντζερ Μας Κολόμπερ από το Μεξικό ήταν ο ένας νεκρός σε ηλικία 79 ετών, ενώ ο δεύτερος ήταν ένας Βρετανό αθλητής ηλικίας 57 ετών του οποίου τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά. Τοπικά μέσα της Ισπανίας αναφέρουν πως και οι δύο αθλητές πέθαναν από ανακοπή καρδιάς.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Με βαθιά λύπη ενημερώνουμε ότι δύο συμμετέχοντες (ένας από το Μεξικό και ένας από τη Μεγάλη Βρετανία) έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Σπριντ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου που διεξάγεται σήμερα, 17 Οκτωβρίου, στο Τορρεμίνος της Ανδαλουσίας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τις Εθνικές Ομοσπονδίες και σε όλη την οικογένεια του τριάθλου. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου, η Ισπανική Ομοσπονδία και η τοπική οργανωτική επιτροπή είναι σε επαφή με τις οικογένειές τους και τις Εθνικές Ομοσπονδίες για να παρέχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες και λυπηρές στιγμές».

Σημειώνεται πως στην εν λόγω διοργάνωση λαμβάνουν μέρος πάνω από 4.000 τριαθλητές μεγαλύτερης ηλικίας, όπως είχε κάνει γνωστό η ισπανική Ομοσπονδία Τριάθλου. Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλάμβανε τα αγωνίσματα της σπριντ κολύμβησης για απόσταση 750 μ., 20 χλμ. ποδηλασίας και 5 χλμ. τρεξίματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα