Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναβλήθηκε εκ νέου η προπόνηση στον Σηκουάνα

Newsroom
paris

bet365

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ακύρωσαν την προπόνηση της κολύμβησης του τριάθλου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, εξαιτίας μόλυνσης στον Σηκουάνα.

Μετά την δυνατή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών που επηρέασε τα επίπεδα ποιότητας του νερού στον Σηκουάνα οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ακυρώσαν την προπόνηση του τριάθλου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακυρώθηκε η προπόνηση του τρίαθλου που είχε προγραμματιστεί να γίνει στον ποταμό, αφού οι οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν ότι η ποιότητα του νερού δεν πληρούσε το απαιτούμενο όριο. Όμως οι διοργανωτές διαβιώνουνε ότι το αγώνισμα θα διεξαχθεί κανονικά την Τρίτη 30 Ιουλίου.

«Δεδομένης της πρόγνωσης του καιρού για τις επόμενες 36 ώρες, το Paris 2024 και το World Triathlon είναι βέβαιοι ότι η ποιότητα του νερού θα επιστρέψει κάτω από τα όρια πριν από την έναρξη των αγώνων τριάθλου στις 30 Ιουλίου», ανέφεραν οι διοργανωτές σε δήλωση τους τη Δευτέρα (27/07).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα