Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία τζούντο στέλνει την Τελτσίδου στο βάθρο

Newsroom
teltsidou

bet365

Για δεύτερη φορά η Ελισάβετ Τελτσίδου θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία τζούντο να την χρίζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παρίσι.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία τζούντο στην παρουσίαση των αθλητριών στα 70 κιλά γυναικών προέβλεψε πως η Ελισάβετ Τελτσίδου θα καταφέρει ν' ανέβει στο βάθρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τζουντόκα είναι στο Νο.2 του ταμπλό, πίσω από την Κροάτισσα Μπάρμπαρα Μάτιτς. Βάσει του seeding των δύο αθλητριών, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία τζούντο προέβλεψε τελικό ανάμεσα τους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνίδα αθλήτρια μπορεί να βρεθεί απέναντι από την Μάτιτς στον τελικό στη... μάχη για την πρωτιά.

Η Τελτσίδου (-70kg) είχε ολοκληρώσει με επιτυχία την προολυμπιακή της πορεία, συγκεντρώνοντας 6.652 βαθμούς.

Αυτή η επίδοση την φέρνει στην 2η θέση της Ολυμπιακής κλήρωσης για το αγώνισμα των 70 κιλών γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα