Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτο κρούσμα ντόπινγκ, αποκλείστηκε ο Ιρακινός Τζουντόκα

Newsroom
Ντόπινγκ

bet365

Πρώτο κρούσμα ντόπινγκ στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού, μιας και ο Ιρακινός τζουντόκα, Σαγιάντ Σεχέν βρέθηκε θετικός σε στεροειδή.

Πρώτο κρούσμα ντόπινγκ εντοπίστηκε την Παρασκευή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πριν από την τελετή έναρξης. Ο Διεθνής Οργανισμός Ελέγχου (ITA) ανακοίνωσε ότι ο Ιρακινός τζουντόκα, Σαγιάντ Σεχέν βρέθηκε θετικός σε αναβολικά στεροειδή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Παρίσι.

Ο Σεχέν ο οποίος επρόκειτο να αγωνιστεί στην κατηγορία των -81 κιλών αποκλείστηκε από τους Αγώνες «Ο αθλητής έχει ενημερωθεί σχετικά και έχει τεθεί σε προσωρινή διαθεσιμότητα εν αναμονή της επίλυσης της υπόθεσης σε σχέση με τους κανονισμούς αντιντόπινγκ της ΔΟΕ», δήλωσε η ITA.

Ο Ιρακινός τζουντόκα μπορεί να ζητήσει την ανάλυση του δείγματος Β και να προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο. Ωστόσο, η προσφυγή αυτή δεν θα αλλάξει τον αποκλεισμό του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα